Sabtu, 4 Mei 2013

POWERBANK YOOBAO 13000mAH ORI & FAKE!


Nak share ckit dengan korang cite pasal am beli powerbank ni..mase tu pi bwk anak2 jalan2 je pun xde niat nak beli powerbank ni tp bile dh terjumpa tu alang2 beli je la..tak sangka lak brg tak ori.. bile dh tertipu ni terpanggil gak nak share kan...tapi2 am share dengan korang gambau2 yg powerbank ori eh...sebab yg fake tu am dh pulangkan..ok 1st dr kotak pun dh boleh tau...walaupun ade gak yg dh share tp ni am nak share pengalaman am sendiri...

ok bar code tu...mesti background dia putih...
yang sebelum ni number2 code tu je yg putih...


nmpk tak 5 gambar kecik2 tu..yg tablet,phone,psp tu sume.. ha korang makesure itu jugak la gambau yg ade atas kotak...selain dr tu jgn beli....percaye la...fake punya gambar lain tau...pastu pic tu saiz dia besau sikit..

pastu tgk pada 

mate biru tu pun lain gak...ni mate biru ori...yg x ori serius lupa...
                                korang gugel lak sape yg ade share tang mate tu gak..hihihi

pastu biler konpem beli...


check plak siri number tu kt sini http://www.sz12365.net/fangweimachaxun/en/ ..ok even yg fake pun ada gak yg kene gores dan ade 20 num...tapi cuba korang masukkan lak num tu...dia akan keluar mcm ni

ha mase am masukkan siri num powerbank memula tu keluar benda alah ni lah jugak...mane tak bengang....yg second dia ganti ni bebetul powerbank original...pas je masukkan siri num tu dia akan bgtau powerbank kite tu genuine (lupe nak snap) then korang masukkan blk no siri tu kali kedua br kuar mcm kat link tu...korang pastikan jugak website tu betul eh sebab website pun ade yang fake! 

                                       setel bab kotak.                                       ..

ok skrg check pulak transformer korang tu...

yg fake tulisan kt belakang ni timbul...yg ori pulak tulisan dia tk rasa pun...then perhatikan fc tu mesti 3 lapis...fake 2 lapis jer...


 powerbank 13000mAH kaler putih atau dikenali gak transformer...


ok skrg baru puas hati...

lalalalalalalalala....




ok tu jer... eh jap ade lagi tang getah kt tepi tu...tp sebab dak kenit ni dh ajak tdo so terpakse benti dulu.. kalau am rajin am edit balik masukkan gambau tu..kalau tk korang gugel je lagi...hehehe...

daaaa....




Tiada ulasan: